top of page

SKRIVUPPDRAG

Skrivflow finns för dig som behöver text, utan att skriva själv. 

SKRIBENTUPPDRAG

FÖR TIDNING 

Att skriva för tidning är någonting alldeles speciellt och givande. Jag hoppar ibland in som multireporter på lokaltidningarna VLT, Sala Allehanda och Fagersta-Posten i Västmanland, och ibland har jag skrivit reportage och artiklar för mindre magasin med specifika ämnesinriktningar. 

Jag har även varit krönikör under flera år i bland annat P4 Västmanland och ETC Västerås och har erfarenhet som familjeredaktör på Sala Allehanda.

Jag kombinerar gärna skrivandet med mitt intresse för fotografering, och levererar både foto och text.

Att skildra personporträtt och fördjupande livsöden gillar jag extra mycket, men också spännande reportage som förklarar lite mer nördiga saker på ett enkelt sätt.  

POESI OCH FRAMTRÄDANDEN

Närmast hjärtat finns poesin. 

Den är fri, personlig och lyfter perspektiv som inte går att få fram på annat sätt. 

Om du besökt Västerås och sett Tomas Tranströmers haikudikter i gatstenen längs trottoarerna, har du sett resultatet av ett av mina första större poesiprojekt jag arbetat med. Tillsammans med konstnären Ida Rosén Branzell deltog jag som projektledare för urvalet som Västeråsarna fick rösta om, och vi lade ner stenpoesin för människor att kunna få till sig genom stadens brus. 

Det senaste poesiprojektet var ett samarbete med Region Västmanland och Karlsgatan 2, på Finlands självständighetsdag 2020. 

MANUS, REDAKTÖRSSKAP OCH LÄNGRE SKRIVPROJEKT

Mina två största egna skrivprojekt är boken, sången, ramsan och appen Modingarna och alfabetet (2014), och boken och föreställningen Pappa (2009).

Jag har också medverkat i andras bokprojekt, som spökskrivare, redaktör, projektledare och skribent.

Eftersom dessa uppdrag kräver mycket tid och energi, och jag går helt in för att skapa någonting verkligt stort, satsar jag bara på de som jag verkligen brinner för. 

Du är välkommen att höra av dig om du tror att jag kan passa som en del i ett samarbete!

Image by Jon Tyson
Inbunden bok
Empty Stage
bottom of page