1585821-7436761-rwxa2lvodi.jpeg

OM SKRIVFLOW

Skrivflow har växt fram under många år. 

Ordet Skrivflow har jag tyckt om och använt ända från början, när jag själv började hålla mina skrivarworkshops runt 2002. Då gick jag själv i gymnasiet och ville lära mig allt, allt, om skrivande och ganska snart om pedagogiken kring att leda människor som vill skriva. 

Jag arbetade länge med olika kulturprojekt och samarbeten, samtidigt som jag utbildade mig och arbetade inom andra områden, så som barns och ungas livsvillkor och nu på senare tid även hälsa och massage. 

Under 2017 och 2018 började en längtan gro om att backa lite, komma tillbaka och hitta lite av det som lockade från början; den gamla drömmen om en slags skrivarskola. Men på mitt eget sätt.

Ett laboratorium för mig själv och andra som vill använda skrivandet som ett sätt att leva. 

Nu driver jag Skrivflows olika verksamheter, samtidigt som jag även utforskar den delen som är än mer renodlad friskvård, under namnet Triggerpunkten.

 

För mig blir det en spretig och härligt varierande helhet, som ger mig massor av flow i livet!

JAG ÄLSKAR ATT ARBETA MED DIG SOM VILL UTVECKLAS

Min ursprungliga grund är min utbildning till skrivpedagog, eller skrivarpedagog, som själva utbildningen hette. Att få arbeta med individer och grupper som växer och utforskar nya områden, är bland det roligaste som finns.

 

Ända sedan jag började leda olika skrivarworkshops i början av 2000-talet, har jag intresserat mig alldeles speciellt för den särskilda process som sker i gruppen under en utbildningssituation och hur jag som ledare kan guida och skapa de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling. Just det går inte att nå på annat sätt än att mötas, flera tillsammans.

 

I den enskilda coachingen finns det å andra sidan möjlighet att gå djupare på ett annat sätt, med fullt fokus, skarpare.

 

Även om skrivpedagogiken är min ingång fortfarande, har jag även utbildat och coachat inom många andra områden. Formerna kan se olika ut. Ibland föreläser och utbildar jag i kortare pass, ibland bygger jag längre kursupplägg och retreats online men allra helst på platser som är vackra, inspirerande och magiska.

Du hittar mer om mig på www.anneliesalminen.se

IMG_1971_edited.jpg